fbpx

Prijzen: Najaar seizoen 2021. (6 september t/m 19 december)

Groepslessen binnen en buiten. (90 min les)
De groepslessenkaart is alleen in 2021 geldig.

Losse Les€ 13,5090 min les
5 lessenkaart (groep)€ 6590 min per les7 weken geldig
11 lessenkaart (groep)€ 13590 min per les10 + 1 gratis
Zoomles€ 9,5060 min les
Privéles op locatie of in de studio€ 4060 min les
10 lessenkaart (Privé)€ 3903 maanden geldig

Lessenkaart najaar seizoen 2021
De lessenkaart omvat de periode van 5 september t/m 19 december 2021.
Lessenkaarten zijn niet overdraagbaar.
Bij aankoop van een lessenkaart kun je wekelijks vrijblijvend kiezen naar welke yogales en op welk tijdstip je komt.
De lessenkaart is geldig voor zowel binnen als buiten.
Je bent NIET gebonden aan een dag of tijdstip, en hebt dus de vrije keus om elke week zelf te kiezen welke vorm van yoga jijzelf wil beoefenen.
Natuurlijk kan dit altijd in overleg met Rebecca.

Proefles:
Je bent altijd welkom voor een introductiekaart.

25 euro voor 3 lessen, deze dienen binnen 1 maand te worden afgenomen.

Besluit je na deze introductiekaart om een seizoensabonnement aan te schaffen dan wordt dit bedrag verrekend met het abonnementsgeld. Graag wel van te voren aangeven wanneer je voor de eerste maal naar een les van mij komt.

Toegankelijkheid van de lessen:
Instroming kan op elk moment van het jaar. In welke les vorm je instroomt gaat in samenspraak met mij. Dit is omdat elke les vorm en de toegankelijkheid van de lessen i.v.m. blessures voor ieder individu anders is.

Prive lessen:
Komt het lessenrooster je niet gunstig uit of ben je geen groepsmens dan is een prive les wellicht iets voor jou. Tijdens de prive lessen gaan we samen aan het werk om de kwaliteiten die je bezit helemaal tot balans te brengen. We gaan echt doelgericht te werk en het programma wordt compleet op maat voor jou gemaakt. Prive les is ook echt een uitkomst voor mensen die starten met yoga of juist voor mensen die zich willen verdiepen in de wereld van yoga.

Note!

Denk bij een prive les ook aan het volgen van een les yoga met een vriend of vriendin of samen met jouw partner.
Een prive les kan ook een ouder en kind les zijn. Wanneer je een les komt volgen met jouw kind werken we aan een speciaal thema waardoor de band en de wereld tussen de ouder en het kind dichter bij elkaar gebracht wordt.

Yoga voor kinderen werkt heel erg bevorderlijk.

In het verleden heb ik al vele ouders kunnen begeleiden in dit werk. Kinderen zijn onze toekomst. Men zegt wel vaak goh, die kinderen verbeelden zich van alles en ze hebben een grote fantasie. Echter in de wereld van het kind is de fantasie werkelijkheid. En we leven allemaal in ons eigen wereld. Dus wat is werkelijkheid. Men zegt in de volksmond. Werkelijkheid is wat je ziet met je ogen. Echter wat nu als ik je kan vertellen dat er ook mensen zijn die verder kunnen zien en voelen dan de dimensie die de gemiddelde mens ervaart. Het kind vangt vele prikkels op. Hierdoor kan een kind onrustig worden en hierdoor wordt het soms wat onhandig voor het kind om bij zijn/haar eigen gevoel te komen.
(Dit geldt trouwens ook voor volwassenen) Yoga leert het kind om dichter bij zijn of haar gevoel te blijven en tot de ware staat van zijn te komen. Door de handvaten kan het kind meer zichzelf zijn en zich beter ontplooien. Voor de ouders is het vaak na een paar lessen al een hele eye-opener.
Ik begeleid je graag samen met je kind hierin.
Neem gerust contact op als je verdere vragen hebt omtrent een les of lessenreeks die compleet voor jou op maat kan worden gemaakt.

Betalen:
Je betaald het lesgeld voor de gehele periode contant op de eerste dag dat je een les volgt of je kunt het voor aanvang van het nieuwe seizoen overmaken naar bankrekeningnummer NL98KNAB0255752415 t.n.v. In-Jou. Vermeld in de beschrijving YOGA en jouw volledige naam. Neem je later in het seizoen een abonnement, dan worden de abonnementskosten naar ratio berekend.

Factuur:
Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag en na betaling.

WhatsApp chat