+31 654292305 info@in-jou.nl

Prijzen 2024: 

Toegankelijkheid van de lessen:
Instroming kan op elk moment van het jaar. In welke les vorm je instroomt gaat in samenspraak met Rebecca. Dit is omdat elke lesstijl (en de toegankelijkheid van de lessen i.v.m. blessures) voor ieder individu anders is.

Wil je eens ervaren of de YOGA die Rebecca geeft iets voor jou kan betekenen in je leven dan hebben we een eenmalige introductiekaart voor jou ontwikkeld. 30 euro voor 3 lessen. (1 maand geldig). Gelieve van te voren contact op te nemen via: 0654292305 

Privé lessen:
YOGA is voor jong en oud en iedereen. Ben je iemand die graag yoga doet maar niet in groep, of komt het lesprogramma jou niet uit. Dat kan. Wij bieden ook individuele programma’s aan die compleet op maat zijn gemaakt voor kinderen en volwassenen. Ook voor de ouders die graag samen met hun kinderen komen kan er een individueel programma gemaakt worden. 

Yoga voor kinderen werkt heel erg bevorderlijk.

In het verleden heb ik al vele ouders kunnen begeleiden in dit werk. Kinderen zijn onze toekomst. Men zegt wel vaak goh, die kinderen verbeelden zich van alles en ze hebben een grote fantasie. Echter in de wereld van het kind is de fantasie werkelijkheid. En we leven allemaal in ons eigen wereld. Dus wat is werkelijkheid. Men zegt in de volksmond. Werkelijkheid is wat je ziet met je ogen. Echter wat nu als ik je kan vertellen dat er ook mensen zijn die verder kunnen zien en voelen dan de dimensie die de gemiddelde mens ervaart. Het kind vangt vele prikkels op. Hierdoor kan een kind onrustig worden en hierdoor wordt het soms wat onhandig voor het kind om bij zijn/haar eigen gevoel te komen.
(Dit geldt trouwens ook voor volwassenen) Yoga leert het kind om dichter bij zijn of haar gevoel te blijven en tot de ware staat van zijn te komen. Door de handvaten kan het kind meer zichzelf zijn en zich beter ontplooien. Voor de ouders is het vaak na een paar lessen al een hele eyeopener.
Ik begeleid je graag samen met je kind hierin.

Lessenkaart BLOK 1 2024.:
De lessenkaart omvat de periode van 8 januari tot en met 26 april 2024.
Lessenkaarten zijn NIET overdraagbaar.
Bij aankoop van een lessenkaart kun je vrijblijvend kiezen naar welke yogales en op welk tijdstip je komt.
De lessenkaart is geldig voor zowel binnen als buiten.
Je bent NIET gebonden aan een dag of tijdstip, en hebt dus de vrije keus om elke maal zelf te kiezen welke vorm van yoga jijzelf wil beoefenen.
Natuurlijk kan dit altijd in overleg met Rebecca.

Betalen:
Je betaald het lesgeld voor de gehele periode contant op de eerste dag dat je een les volgt of je kunt het voor aanvang van het nieuwe seizoen overmaken naar bankrekeningnummer NL98KNAB0255752415 t.n.v. In-Jou. Vermeld in de beschrijving YOGA en jouw volledige naam. 

Factuur:
Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag en na betaling.

Verdere vragen neemt U gerust contact op via 0654292305 of info@in-jou.nl

WhatsApp chat