fbpx
+31 654292305 info@in-jou.nl

Stilte is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd in de yogastudio. Praat zachtjes in de studio en respecteer de stilte in de yoga ruimte voor en na de les. Zie de studio als een plek waar je eventjes tot rust kunt komen.

 

Schoenen, jassen, tassen en persoonlijke spullen laten we achter bij de kapstok. Geen extra spullen meenemen naar je mat.

Zet je telefoon uit wanneer je het gebouw binnenkomt. Geen telefoons aan in de yogaruimte.

Wanneer je een blessure hebt, medicatie gebruikt of zwanger bent dien je dit voor de les aan de lerares te verwittigen.

Zorg dat je gehydrateerd bent voor en na de les. (thee, koffie, alcohol en frisdrank gelden niet als hydratatie) Wanneer we zweten verliezen we vocht met allerlei belangrijke mineralen. Het is belangrijk dat je die weer toevoegt in jouw lichaam. Daarbij komen er vele afvalstoffen vrij en deze willen we ook graag uit het lichaam hebben, om bv allerlei pijnen veroorzaakt door afvalstoffen te vermijden. Zorg daarom voor voldoende hydratatie voor en na de les.

De les duurt 75 minuten. Blijf in de ruimte tot het einde. Het in de ruimte verblijven tot het einde is ook belangrijk voor je practice en  getuigd naar respect voor de andere mensen die ook deelnemen in de les.

Heb je geen eigen mat, en/of maak je gebruik van de spullen in de studio draag dan een goede zorg voor de spullen zodat alle leerlingen er lang van kunnen genieten. Ruim netjes de spullen op, rol de matten correct op en plaats alles terug op de plek waar het hoort.

Het allerbelangrijkste: Wees jezelf en heel veel plezier tijdens de les!

 

WhatsApp chat