+31 654292305 info@in-jou.nl

Bedrijven

YOGAVORMEN

Uw bedrijf

Yoga biedt een moment voor jezelf, door even bewust contact te maken met je lichaam. Je geeft je lichaam de aandacht die het verdient. Door alles even los te laten kom je in contact met wie je werkelijk bent. 

Mogen de lessen die ik aanbied jou als mens verdiepen in je ware zelf. 

Wilt u graag starten met YOGA maar U weet  niet hoe verder. Volg dan onderstaande stappen:

Klik op de linkjes onder yogavormen en lees dan aandachtig de lesinhoud per les door en kies de les die U het meest aanspreekt.

Enkel de ASHTANGA les is voor gevorderden. 

Wilt U het liefst een rustige yoga les, kies dan YIN YOGA, Inner Flow YOGA, Stress Release YOGA les.

Wilt U  het liefst een actievere yoga les waarbij de hartslag ook wat omhoog gaat kies dan voor de Vinyasa YOGA les.

Kijk op het rooster wanneer de les plaatsvindt.

Kom langs (een kwartier voor de les) en doe mee. U kunt al instappen met een startpakket voor €25,00 voor 3 lessen naar keuze. We bieden voor iedereen die start met YOGA bij In-Jou een eenmalige introductie kaart aan voor €25,00 euro waarbij je binnen 1 maand kunt kennismaken met 3 lessen YOGA.  U bent niet verplicht om daarna verder te gaan. Een complete vrijblijvende kennismaking.

Graag van te voren even aangeven wanneer U komt voor de 1e les. Kom graag op tijd. De deur opent een kwartier voor de les en sluit wanneer de les start. Laatkomers worden niet meer binnengelaten, om de rust en focus van de deelnemers te respecteren.

Zorg dat je 2 uur voor de les geen zware maaltijd hebt genuttigd.

Doe comfortabele kleding aan waarbij je goed kunt bewegen. Kom je voor de YIN YOGA zorg dan ook voor sokken en een wat warmere trui.

De lessen zijn op blote voeten. Matten en andere materialen zijn tijdens het startpakket ter beschikking. (later is het fijner om een eigen mat te hebben)

Na het doornemen van de informatie graag jezelf inschrijven voor de 1e les dit kan via de mail info@in-jou.nl of 0654292305. Daarop volgt de informatie waar de les plaatsvind in Terneuzen.

Denk nu niet: Yoga is zweverig, ik ben niet lenig, dat gaat niet ivm blessures die ik heb. Twijfel je welke yogales je wilt volgen, geen probleem neem dan gerust contact op met mij. Geef jezelf de kans om te ondervinden wat YOGA voor U kan betekenen in Uw leven.

Tot snel op de mat,

Rebecca

WhatsApp chat