+31 654292305 info@in-jou.nl
Ervaringen

Sandy R. Nieuwenhof:


De verschillende lessen bij Rebecca zijn geweldig, het is iedere keer weer anders en verrassend. Ook heb ik de prive lessen Ashtanga yoga gevolgd, zijn van hoog niveau tot in de details. Ik heb veel geleerd, bedankt hiervoor. Ja yoga is ook voor mannen 😃. Sandy

 

Jolanda 60 jaar:

Yoga bij In Jou is YOGA met hoofdletters. Er zijn verschillende lessen voor elk wat wils. Rebecca is zeer deskundig en professioneel.
Er wordt goed rekening gehouden met ieder zijn mogelijkheden en beperkingen. 
Het is een verwenmoment voor jezelf. Geeft je ontspanning en energie. 
Probeer het gewoon….

 

Daniëlle 31 jaar:

Ik heb bij Rebecca verschillende dingen gedaan. Voornamelijk de yin yoga, maar ook stress release, buitenyoga en mindfulness en ik heb een aantal keer een behandeling met massage gedaan. Door haar manier van lesgeven, de fijne ruimte en de materialen die ze tijdens de yoga gebruikt, kom ik echt even terug in mijn lichaam in plaats van in mijn hoofd te blijven. Het is voor mij een wekelijks rustmomentje en ik kijk er elke week weer naar uit. Ook door haar kennis is het fijn om een behandeling /coaching te doen. De massages daarbij zijn heerlijk, echt even ontladen. Ik kan iedereen aanraden om eens een aan de lessen/behandelingen deel te nemen.

 

Nelly 56 jaar:

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik via m’n dochter bij Rebecca gestart.
In een sfeervolle zaal heb ik een proefles yin yoga meegedaan.
Na de les had Rebecca alle tijd om naar me te luisteren i.v.m. mijn klachten.
Tot op heden volg ik nog steeds de yin yoga, omdat deze goed is voor mijn lichaam en geest. Aan het begin van de les vraagt ze altijd aan iedereen of er nog bijzonderheden zijn waar ze rekening mee moet houden en ook tijdens de les loopt ze ook rond om te zien of je de houdingen goed doet. De les duurt ruim vijf kwartier en is niet duur.
Ik ga ook regelmatig naar Rebecca voor een massage op maat, een aanrader!
Ook heb ik de stress-release een paar keer gedaan op de zaterdagochtend, na de les heb je weer energie voor twee. De workshops zijn leuk en leerzaam.

Voor mij is Rebecca een kei in haar vak en ze blijft zich ontwikkelen met studies en cursussen en daar hebben wij profijt van. Dit alles met hart en ziel voor de medemens!

 

Femke Kay 37 jaar:

Mijn eerste ervaring met yoga was vorig jaar begin 2018
Wij hebben als gezin toen een privé les geboekt bij Rebecca In-Jou yoga.
De reden was omdat wij een zoontje hebben met diverse beperkingen lichamelijk en geestelijk.
Maar ook voor ons zelf om eens te proberen in deze drukke maatschappij waar iedereen meestal snel leeft en tegen extreme vermoeidheden aanloopt.
In eerste instantie was ik bang dat het allemaal te zweverig zou zijn en totaal niets voor ons als gezin en individueel.
Maar integendeel de rust en respect en begrip van Rebecca en de mooie les heeft ons anders laten inzien. Zelfs onze zoon van 9 jaar vond het heerlijk en was thuis enthousiast.
Dus de maanden erop hebben we nog een paar privélessen gedaan met zijn 2. Het versterkt de band tussen elkaar.

Zelf merkte ik omdat ik lichamelijk en geestelijk in de knoop zat en veel pijn had dat ik verlangde naar rust en een moment van bezinning. ik wilde mezelf terug vinden en het anders gaan doen want op deze voet kon ik niet verder.
Ik ben toen zelf op privé les gegaan bij Rebecca en hierbij lesstof meegekregen op
‘s Morgens de dag te starten met de zonnegroet A.
Ik heb toen een eigen mat aangeschaft en ben van start gegaan, als ik iets niet wist was Rebecca altijd bereikbaar om mij te ondersteunen en tips te geven wat erg prettig is.
Het is en was voor mij een hele nieuwe wereld en ervaring.

Mijn ochtenden begonnen met yoga vanaf dat moment.
Ik genoot en keek ernaar uit om mijn dag te starten met mijn yoga oefeningen en voelde me daarna als herboren.
Natuurlijk is alles wat je jaren tegen bent gekomen niet gelijk veranderd.
Na enkele privé lessen en de inzichten en lieve woorden van Rebecca die altijd openstaat voor gesprekken ben ik nu begonnen met de groepslessen.

In het begin zag ik dit niet zitten maar na meer ervaringen met yoga vond ik het de tijd rijp om aan te sluiten bij 1x in de week een les te volgen bij In-Jou yoga.

Zo heb ik de stress release als eerste geprobeerd , jeetje wat een ervaring en wat een openbaring wat je voelt in je lichaam maar ook doet het wat met je emoties. Ook mijn eerste ervaring met beginnende meditatie was duidelijk ik zakte langzaam weg in me mat. iets wat ik nooit kon mezelf ontspannen.
Bijzonder nooit geweten dat ik me volledig zou geven met af en toe een traan.
Daarna ben ik de verschillende lessen gaan proberen welke het beste bij me zou passen.
Inner flow is toch wel mijn favoriet ik merkte na de les dat ik voor eerst weer kon zeggen dat ik vrolijk en gelukkig ben waar ik nu sta dat was ook duidelijk aan me te merken ik heb een hele dag met een smile op mijn gezicht gelopen. Een ontzettend bijzondere ervaring.

Ik wist ook niet dat ik nog  zo lenig  was en dat yoga voor iedereen toegankelijk is met welke achtergrond dan ook. Je moet er voor openstaan en ervaren. Pas na een paar lessen kun je pas zeggen: “Het is iets waar ik me in kan vinden of niet”.
Het heeft mijn leven verrijkt en me een andere kijk gegeven op mezelf en me lichaam en de maatschappij maar vooral veel rust en acceptatie. We zijn uniek en we hebben maar 1 lichaam en geest waar je goed voor moet zorgen.

Namaste
Femke Kay
(leerling bij rebecca in-jou yoga)

 

juli 2024

ma di wo do vr za zo
1
 • Vinyasa
2
 • Stress Release - Yin
3
 • Inner Flow
4
 • Stress Release - Yin
5
6
 • HET ZENWINKELTJE
7
8
 • Vinyasa
9
 • Stress Release - Yin
10
 • Inner Flow
11
 • Stress Release - Yin
12
13
 • HET ZENWINKELTJE
14
 • HET ZENWINKELTJE
15
 • Vinyasa
16
 • Stress Release - Yin
17
 • Inner Flow
18
 • Stress Release - Yin
19
20
 • HET ZENWINKELTJE
21
22
 • Vinyasa
23
 • Stress Release - Yin
24
 • Inner Flow
25
 • HET ZENWINKELTJE
26
27
28
29
 • VAKANTIEPERIODE YOGA
30
 • VAKANTIEPERIODE YOGA
31
 • VAKANTIEPERIODE YOGA
WhatsApp chat